[vc_row el_position=”first last”] [vc_column] [vc_column_text el_position=”first last”]

Hej alla Våra Små kunder:)

Sedan början av mars så driver jag butiken Våra Små, jag heter Camilla och tycker att det ska bli fantastiskt roligt och spännande att få förädla och driva denna härliga butik vidare. Jag har tidigare jobbat som förskollärare i många år på olika förskolor i Örebro, men sadlade om för 3 år sedan och jobbar på Debora ute på Aspholmen. Från april kommer ni att kunna möta mig i butiken men under tiden kommer Alexandra, Martina och Miranda finnas till för er:)

För att göra plats för nyheterna inför våren så kommer vi att lämna 20 % rabatt på ett urval av barnvagnarna i butiken och på alla molnprodukter från färg och form och lite annat smått å gott.

Varmt Välkomna!

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]