[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Varför väljer man en Bugaboo Donkey

Bugaboo Donkey hos Våra Små i ÖrebroBugaboo Donkey är lika bra för dig som väntar första barnet, andra barnet eller tvillingar då vagnen går att anpassa till ett eller två barn. Väljer du Donkey MONO (ett barn) så får du extrautrymme i sidobagagekorgen bredvid barnet. Väljer du Donkey DUO (syskon) så ingår  en liggdel, två sittdelar och sidobagagekorg. Sittdelen kan du enkelt klicka av och på för att välja om du vill ha barnet mot dig eller från dig. Väljer du Donkey TWIN (tvillingar) så ingår det två liggdelar och två sittdelar.

Vi på Våra Små tycker att Donkeyn är den optimala barnvagnen. Med sina stora framhjul spelar det ingen roll om du bor i city eller på landet, eller om du promenerar på grus eller asfalt, den rullar lika smidigt oavsett underlag.

Donkeyns fördelar:

  • Shoppingvänlig
  • Rullar jättebra oavsett underlag
  • Max 74cm bred
  • Du gör om vagnen till syskonvagn på ett par sekunder
  • Rolig för man kan anpassa färgerna som man vill
  • Lätt att fälla ihop
  • Flexibel- perfekt för dig med ett barn eller flera

Orsaken till att Donkeyn har lufthjul är för vikten kan ändras under dagen då kanske går från att ha ett barn till två eller från två till ett osv. Vid köp av en Donkey så ingår en luftpump som är så liten och smidig att den kan vara med i vagnen hela tiden.

Har du fler frågor, eller är du intresserad av att köpa/beställa en Donkey eller kanske något annat ur Bugaboos sortiment så hör av dig till oss!

Ring oss på 019- 18 20 40
Eller maila dina frågor till info@varasma.se

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]